Victoria och Michelle

It is a privilege to be your mother, my beautiful daughter.

Another day, but a special day!

Allmänt, Babygirl Permalink0
God morgon allesammans!
Valborgsmässoafton idag och snart är april månad helt över.
Och eftersom det är valborg så ska jag, mamma och Mia åka till gravarna. Min mormor fyllde ju år på valborg så då ska vi ju självklart ge henne och även våra andra bortgångna släktingar lite blommor. Men innan dess så ska vi faktiskt åka och klämma lite på barnvagnar. Även om det är en stund kvar så känner jag att det börjar bli dags att kanske försöka bestämma sig för någon.  Usch det är en sån jäkla djungel med det där och jag som trodde att jag hade bestämt mig för en. Men så börjar man kolla runt lite mer och så ser man en annan och blir jätte osäker. Så nu ska det klämmas och kännas på allt dom har och så förhoppningsvis är det en av vagnarna som bara skriker `välj mig´.
 
Det är inte bara mormor födelsedag och valborg som ska firas. Det är även dagen som vi går ner på två siffrigt, alltså det är endast 99 dagar kvar till våran älskade tös är beräknad. Jisses vart tog tiden vägen egentligen?
Tyckte det var igår som jag fick pluset på stickan och tårarna rann ner från kinden av lycka. Många tycker att det är långtid kvar innan hon kommer men jag känner helt tvärt om. Tycker tiden bara flugit iväg och 99 dagar känns liksom som ingenting i jämförelse när man hade 199dagar kvar.
Nu ska det bara njutas av tiden som lilla fortfarande är kvar i magen. Just nu mår jag ju dessutom kalas bra, knappt något ont i ryggen och har än inte fått några andra kramper eller halsbränna. Så jag ska nog skratta mig lycklig för det och bara njuta så mycket som möjligt.
 
/ Vic
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top