Victoria och Michelle

It is a privilege to be your mother, my beautiful daughter.

Sumpan här kommer vi!

Allmänt, Babygirl, Workout Permalink0
God morgon härliga lördag! 

Här hemma klev en extremt pigg unge upp redan vid 5 i morse. Det här med sovmorgon finns verkligen inte längre, haha!

Hämtade ju Michelle tidigare igår för att dom misstänkte att ögoninflamationen var tillbaka. Men tack gode gud så verkar det varit ett falsklarm. Inget mer kladd igår och ingenting i morse heller, så himla skönt. Ingen lust att köra ytterligare en omgång med den där skiten. 

Igår efter grillning, nattningsrutiner och efter att ha plockat undan köket klädde jag på mig träningskläderna för att ge mig ut på promenad. Men alltså hjälp vad det var tungt mentalt att komma ut. Även fast solen sken otroligt fint och jag hade inte planerat något löptur eller så utan en avslappnade promenad. Ändå kändes det jättesvårt att ge mig ut. Då ringde min syster och berättade att hon var påväg till gymmet. Så hon gav mig den där lilla extra pusch en så jag äntligen kom iväg. Sen hade vi "pepp talk" hela vägen och tränade typ ihop fast via telefonen. 
Slutade med att det blev en rask promenad på 6.6 km och ett stopp med olika kroppsövningar. Kändes så skönt efter åt och även under tiden så kan inte förstå varför det tar emot så mycket. 

Idag så åker vi till sumpan och ska ha playdate med syrran, Lina och bror och alla barnen. Finns jättefina lekplatser där och det blir liten mittpunkten för allihopa. Ska ju superroligt att träffa alla barnen och vara ute och leka. Det ska ju bli topp väder också så det måste vi nyttja. 
Nu ska jag fixa mig och sen sticker vi. 

/ Vic 





Till top