Victoria och Michelle

It is a privilege to be your mother, my beautiful daughter.

Day three of thirty

Allmänt, Babygirl, My food, Workout Permalink0
God kväll alla fina! 
Idag har de helt ärligt varit en riktigt kämpig dag både med bebis, maten och träningen. 
Eftersom Michelle bestämde sig för att kliva upp redan vid 5 i morse så kan jag ju säga att energin låg på minus. 
Blev dessutom inte bättre av att hon endast sov 20 minuter på dagen sen och var en väldigt ledsen och gnällig bebis. Vi fick verkligen vara påhittiga och skoja hela tiden med henne för att hon skulle vara lite nöjd. 
 
Och när energin egentligen ligger på noll men man måste fortfarande hålla sig själv uppe med tanken på barn och man så är de väldigt lätt att dom dumma tankarna kommer fram. 
Man orkar inte tänka på maten och vill helst bara slänga i sig något snabbt som piggar upp en omedelbart. Och då ska vi inte prata om motivationen till träningen. 
Men jag lyckades stänga ute dom dumma tankarna och fixade en kycklingwook till lunch. Och då ska vi även tillägga att C kom hem med pizza till lunch. Inget bra stöd där inte,  haha. 
 
Tog sen bilen hem till mamma där de bjöds på kött och sallad. Skippade riset och såsen och höll mig till kött med sallad. 
Så skönt att efter just denna dag få lite extra hjälp och pushning. 
Bästa av allt dock var nog att både mamma och Lina stöttade och boostade mig extra mycket och hängde med på ett träningspass. Så jäkla kul och vara fler så man kan hjälpa varandra. 
 
Så från att vara trött, sliten och jäkligt tråkig person i allmänhet. Till att jag fick bra energi och kände mig sjukt nöjd med mig själv.
Finns inget bättre än att ha en familj som hjälper och pushar när man verkligen behöver det. 
Nu ligger jag ny duschad och förbaskat nöjd i med mig själv i sängen. Tänker stänga av tvn och släcka lampan nu så kroppen får vila upp sig så mycket som möjligt. Sen hoppas vi bara på att Michelle sover lite längre än 5 i morgon bitti. 
 
/ Vic
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top