Victoria och Michelle

It is a privilege to be your mother, my beautiful daughter.

Porten bredvid!

Allmänt, Babygirl, Workout Permalink0
God förmiddag allihopa ! 
Här hemma startade vi dagen vid halv 8 av en väldigt glad och pigg liten tjej. 
Gick upp och drack lite kaffe och sen ut med vovven. Nu har jag precis duschat efter ett svettigt pass på gymmet. De är så jäkla skönt att de ligger i porten bredvid så man kan sticka dit bara någon timme. 
Körde 2 km uppvärmning på löpbandet med lutning. Och sen blev de 10 km på cykeln för att sen avrunda med olika magövningar. Så himla skönt och har insett nu hur mycket jag faktiskt saknat gymmet. 

Igår var Ninni och Nellie här för lite mys. Även Michelles farmor kom hit för lite barnbarntid. Så kaffe, prat och barnlek bestod hela eftermiddagen av. Åkte sen hem till mamma för middag med familjen eftersom C skulle jobba över. Och va roligt vi hade som alltid i och för sig. Men ibland blir de så där extra roligt och man kan inte sluta skratta. 

Nu ska jag sätta på mig lite smink och fixa håret för sen ska jag och Michelle hämta Sara och gå på banken. Bästa gudmorsan ska öppna ett sparkonto till lilltjejen som hon får när hon blir 18. 
Sen åker vi hem till mamma igen för middag. C ska ha en kompis hemma och titta på film. Och dom har inte samma smak på film som mig om man säger så, så då passar vi på att ge dom lite grabbtid och vi får mamma och syster kväll ♡

/ Vic 






Min duktiga tjej ♡ 


 
Till top