Victoria och Michelle

It is a privilege to be your mother, my beautiful daughter.

Fullspäckad vecka!

Allmänt, Babygirl, Fasters tjej, Workout Permalink0
God morgon härliga fredag!
Nu är de några dagar sen jag var här inne, så dags att uppdatera lite.
Vi ligger och myser till tusen i sängen. Har haft ett par riktigt härliga och riktigt usla dagar den här veckan. 
Startade veckan på bästa sätt, jag och tjejorna + barnen drog ut till landet. Där vart de massa lek, bus och stoj med alla barnen. Vid 8 sov dom sött i sina sängar och då var de dags för mammorna att egentid. Vi lagade mat tillsammans, snackade om allt mellan himmel och jord och skrattade en massor. Så jäkla kul att vi och barnen går så himla bra ihop och kan göra sånna här saker tillsammans. 

Sen i tisdag var de dags för denna tjej att fylla år. Var egentligen tänkt att vi skulle äta middag med familjen men blev inte riktigt så. Allt som kunde gått fel, gick fel. Så humöret var i botten så vi skippade middagen och bestämde oss för att fira nu i helgen istället. Dagen slutade i alla fall bra med film, ben&jerrys och filmmys i sängen med mannen och dottern. Precis de jag behövde efter en dålig dag. 

Sen i onsdags åkte vi hem till Ninni för mer mys. Kan inte få nog av dom tjejorna ♡ 
Hon var så snäll som hjälpte mig med håret så nu är de mycket ljusare och fått mer liv i sig. 

Igår hade jag och Michelle en riktig hemmadag. Vi stannade kvar i pyjamaserna till lunch tiden och bara var, hon och jag. 
Sen blev energin lite mycket så körde på med ett litet hemmapass med lite vikter. Oj de känns idag kan jag lova, gör nästan ont att sitta ner, haha. På kvällen sen åkte jag hem till mamna för lite middag. Fick då världens bästa present av syster. Blir så jäkla glad för de är sån tanke bakom den och hon vet verkligen vad jag älskar. Fick en julkalender men inte med någon tråkig choklad utan med nagellack. Hur bra och roligt är inte de liksom. Nu är bara frågan om jag kommer kunna hålla mig och inte öppna någon lucka innan den 1 december, kliar redan i fingrarna ju. 

Idag sticker vi upp till landet igen. Var först tänkt att vi skulle vänta på att C slutade men nu måste han ta andra bilen så vi åker själva. Tänkte ligga kvar i sängen en liten stund till innan jag går upp och packar väskan. Ska göra ett till träningspass innan vi åker också men efter de finns de ingen anledning att vara kvar hemma. Så då sticker vi upp så får vi lite extra tid där uppe i lugn och ro. Ska nog kolla om Lina eller Ninni kanske också vill åka tidigare. 
Men nu blir de gott kaffe och raymond.  

/ Vic 












Till top