Victoria och Michelle

It is a privilege to be your mother, my beautiful daughter.

Last day of 2014!

Permalink0
God morgon nyårsafton! 
Hjälp tänk att de är sista dagen på år 2014. De är de absolut bästa året jag någonsin upplevt. Mycket har hänt men självklart så är de Michelle som är de största och bästa. Kommer titta tillbaka på detta år med ett stort leende och glädjetårar. 

Nu ser jag fram emot att 2015 ska starta. Tror 2015 kommer bli ett fantastiskt år de också. Vi kommer kicka igår detta år med flytt till drömboendet. Sen blir de ett efterlängtat dop för vår prinsessa som gäller. Men de som är mer spännande och mer efterlängtat är att jag äntligen kommer få bli moster och få träffa lilltjejen som gömmer sig i Mias mage. Kommer bli så himla spännande att få följa min syster in i föräldraskap och se en helt ny liten tös komma till världen. 
Så januari och februari kommer bli två månader fyllda med spänning, längtan, glädje och lycka. Kan nog inte starta ett nytt år på bättre sätt ♡ 

Vår lilla tjej tyckte mamma och pappa skulle vakna och snacka med henne redan vid halv 5 i morse. De var en mindre glad pappa som tyckte de var påtok för tidigt att vakna medans jag njuter av att ligga och lyssna på när hon pratar. Jag har heller inga problem att somn om vilket C har stora svårigheter med så kan förstå irritationen från hans sida. Men tog upp henne från sin säng och efter lite mat och värmen från att ligga och mysa mellan oss somnade vi alla 3 om. Jätteskönt att hon och vi för den delen sov 2 timmar till och klev inte upp vid 7 istället. Nu ligger Michelle och tar sin första nap medans jag dricker lite kaffe och bloggar. När hon vaknar sen tänkte jag att vi ska sätta på oss kläderna och gå ut på långpromenad. Tar till och med kommit ihåg att ta med mig riktiga kameran så ska passa på och ta lite fina bilder ute. 
Sen kommer Ninni med familjen och firar nyår med oss. Kommer bli kanon tror jag. 
Gott nytt år på er ♡ 

/ Vic  


Nixon vill ha koll på Michelle och vill ligga nära 😊




Till top