Victoria och Michelle

It is a privilege to be your mother, my beautiful daughter.

Mamman ska ut på stan!

Allmänt, Babygirl, NIXON Permalink0
God morgon alla fredagslyckliga!
 
Fredag idag och jag är på jobbet igen. Michelle är fortfarande dålig så hon är hemma med pappa idag och myser. Vi har ju konferens idag på jobbet och dt vill jag gärna vara med på så jag inte missar allt som kommer hända under året m.m.
Kommer bli riktigt kul och jag ser verkligen fram emot det. Efter konferensen är klar blir det middag med jobbet och sen går vi nog ut på en drink och bara har kul. Var otroligt länge sen jag var ute måste jag säga så det ska bli riktigt kul för omväxlingen skull. Det blir ju inte så ofta när man har småbarn och när man bor lite längre ut som vi gör. Men sen måste jag erkänna att springa ute på stan varje helg är inte heller speciellt lockande längre. Då är jag hellre med familjen på helgerna.
Sen är det abslout roligt dom gångerna man faktiskt går ut också och då blir det lite mer speciellt än om man gör det varje helg.
 
Eftersom jag kommer dricka alkohol ikväll så sover jag hemma hos mamma i natt och åker hem i morgon istället. Skönt att få en hel natts sömn också för det kan jag säga er är lyx och något väldigt underskattat, haha!
Man får ju passa på när man kan helt enkelt. Men sen i morgon ska ajg åka hem och ta han om mina då förhoppningsvis friska älsklingar. Så får vi se om vi kan hitta på något roligt på lördag eftersom Michelle varit hemma halva veckan.
 
Hoppas ni får en pang fredag för det ska jag ha!
 
/ Vic
 
 
 
 
 
 
Min lilla älskling är så förkyld så hon vill sitta upp och sova så hon kan andas bättre <3
Till top