Victoria och Michelle

It is a privilege to be your mother, my beautiful daughter.

Imponerade mig själv!

Allmänt, Babygirl, Fasters tjej, Gudmors tjej, Mosters tjej, Workout Permalink0
God kväll folket! 
Sitter ute på landet med en värmande brasa och ett sött sovande barn. Dom senaste dagarna har bestått av lite samma sak - promenader i solen. Det har varit så skönt för barn, hund och oss vuxna att kunna spendera hela dagarna utomhus istället för att vara inne hela tiden. Så det var ju en enorm besvikelse när de började snöa igen, usch. 
 
Har även lyckats fått till det med gymmet den här veckan, äntligen. Har ju haft två veckor utan gym så det var de dags att ändra på nu när man snart ska in i en bikini. 
Sen idag bestämde jag mig för att testa hur konditionen såg ut, så begav mig ut på en joggingtur. Var helt hundra på att jag skulle dö efter bara 5 minuter men jäklar vad bra det gick. Det vart en runda med allt från uppförsbackar, skog och planmark så en massa variation. Slutade i alla fall på en 4.6km runda och på 34.32 minuter. Det var en totalt slut men jäkligt stolt och nöjd tjej som kom hem. 
Får vi se om jag orkar ge mig ut i morgon också. 
 
Inte några ålaner för morgondagen mer än att åka hem. Vi kanske ska ta en sväng till hornbach och köpa lite lampor till hallen. Men annars blir det lugnt tror jag. 
Måndag däremot ska jag lämna krokus till Sara igen. Dom har varit i Barcelona så vi har varit hundvakter. Sen efter de ska jag åka med Michelle till mamma som ska ha henne medans jag ska till läkaren. 
Ska äntligen ta bort alla leverfläckar på ryggen då alla blev jättestora under graviditeten. 
Men usch de bävar jag för eftersom jag är sjukt nålrädd. Får se hur de går eller om jag vänder i dörren på väg in. 
 
Nu ska jag titta lite tv innan det är dags att hoppa i sängen. Min lilla dam har ju börjat med att kliva upp vid 5-6 på morgonen så då behöver man lägga sig lite tidigare. 
 
/ Vic 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top